-
Používá se na masa – mleté maso, skopové, jehněčí, kuřecí, hovězí, při grilování a pro tepelně upravenou zeleninu. Použití v kuchyni je různorodé.
Používáme jej samostatně na všechny druhy masa ať na grilování či do mletého masa (šašlik), ale i do čočky, fazolí či lilku.
-
Vynikající pikantní směs s česnekem a chilli vhodná na všechny druhy těstovin. Výborná je také na dušenou i čerstvou zeleninu.
-
Pikantní kořenící směs s výraznou chuti a vůni, určená na grilování a pečení kuřecího či krůtího masa.
Směs je možné použít i na přípravu husy nebo kachny.
-
Vynikající směs, která se používá k přípravě ryb, mořských plodů, zeleniny. Lze použít také na drůbeží, vepřové, skopové a jehněčí maso. Asado je vynikající směs na přípravu marinád, na grilování, rožnění aj.
-
Směs koření bez glutamanu, vhodná na pečení i grilování všech druhů mas a zeleniny.
-
Směs koření ze kterého si můžete dle chuti vyrobit své domácí bylinkové máslo. Výborně dochutí různé pomazánky, zeleninové saláty, omáčky, polévky, mletá masa, nádivky, majonézy.
-
Magická kořenící směs se sezamovým a lněným semínkem, kterou lze použít ke grilování, rožnění a pečení všech druhů masa.
Vhodná rovněž do minutkové kuchyně, omáček, gulášů, pomazánek a salátů.
-
Výborná kořenící směs na masa – k rožnění, na grilování, na nakládaná masa, do klobás a nebo vynikající na country řízek.
Vhodná na marinády na všechny druhy masa. Vynikající výrobek pro gurmány.
-
Drákulova smrt je určena pro všechny gurmány, kteří mají v oblibě velmi ostrá jídla.
Používá se např. k dochucení omáček, gulášů a při přípravě pokrmů z masa.
-
Vynikající směs na marinování, grilování, rožnění a pečení všech druhů mas. Také se dá použít do nádivek, zapečených brambor a těstovin. Skvělé chutná v dušené či grilované zelenině.
-
Kořenící směs vhodná do arabské kuchyně. Výborná směs na vepřové, hovězí, drůbeží a skopové maso.
Používá se jak v minutkové kuchyni, tak na pečení masových rolád.
-
Ďábelská ohnivě pálivá směs určená k přiostření mnoha druhů omáček, gulášů, polévek, na grilovaná masa, do minutek, špaget, do mletých masových směsí a topinek.
Smícháním směsi s olivovým olejem získáte pálivou pastu Harissa.